Home Lid worden Lidmaatschappen


Bij de Valleiruiters hebben we verschillende soorten lidmaatschappen die inspelen op verschillende behoeften. Alle lidmaatschappen zijn persoonsgebonden.


Zo is er een niet-lessend lidmaatschap (195/jaar) voor leden die wel gebruik van onze accommodatie willen maken maar geen behoefte hebben aan verenigingslessen. Dit houdt in dat men ten alle tijden vrij gebruik kan maken van de accommodatie (muv de woensdagavond ivm springlessen) waarbij ook privéles van eigen instructeur is toegestaan.

Daarnaast is er een lessend lidmaatschap (€255/jaar) waarbij men naast gebruik van de accommodatie ook de mogelijkheid heeft tot deelnemen aan de disciplinelessen wat inhoud dat er elke week 1 les gevolgd kan worden. Als extra mogelijkheid kunnen er extra lessen bijgekocht worden (zie opgave discipline onder formulieren voor meer info).

Het lessend lidmaatschap van ponyleden tot 10 jaar bedraagt € 195/jaar (na 1 jaar wordt dit bedrag € 255). 

Mocht men helemaal geen interesse hebben in gebruik van accommodatie of lessen dan is er een startkaartlidmaatschap van € 25/jaar.


Naast de contributie voor onze vereniging betalen ook alle leden KNHS kosten. Leden van verenigingen aangesloten bij de KNHS zijn verplicht lid van deze overkoepelende organisatie. De kosten hiervoor worden via de verenigingen in rekening gebracht en zijn bij alle verenigingen hetzelfde. Voor actuele KNHS kosten verwijzen wij u naar www.knhs.nl. De kosten van een startpas worden niet via de vereniging gefactureerd maar direct door de KNHS.

Ben je al lid van een vereniging dan word je bij overstap naar De Valleiruiters alleen aangemeld bij de KNHS als lid van de Valleiruiters en betaal je geen KNHS kosten meer.

Interesse in een lidmaatschap? Neem contact met ons op via Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of vul het aanmeldingsformulier en disciplineformulier in welke te vinden zijn bij formulieren en stuur dat op: contactgegevens.